Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

Πεδίο μάχης η οδός Ερμού


Των Celine Rivault, Βασίλη Δαλιάνη
Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε η οδός Ερμού μπροστά στα έκπληκτα μάτια εκατοντάδων περαστικών, όταν μέλη της ομάδας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» ήρθαν σε σύγκρουση με παράνομους μικροπωλητές, σε ώρα αιχμής το Σάββατο 10 Απριλίου.
Τα μέλη της ομάδας μοίραζαν έντυπο υλικό εναντίον του φαινομένου του παράνομου εμπορίου ενώ φωτογράφιζαν και βιντεοσκοπούσαν τους παράνομους μικροπωλητές, καθώς όπως υποστηρίζουν ο τζίρος από το παρεμπόριο αγγίζει τα 60 δις. ευρώ τον χρόνο.

Η πρώτη αντίδραση των μικροπωλητών να φύγουν από το σημείο δεν μείωσε την ένταση και η αντιπαράθεση άρχισε να λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις. Τραπεζοκαθίσματα από παρακείμενες καφετέριες χρησιμοποιήθηκαν ως πολεμοφόδια, ενώ η πλήρης απουσία της αστυνομίας είχε σαν αποτέλεσμα τα πράγματα να ξεφύγουν γρήγορα από κάθε έλεγχο και η αντιπαράθεση να εξελιχθεί σε ανοιχτή σύγκρουση, με τραυματισμούς και από τις δύο πλευρές και με εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Η ομάδα «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» είναι μια πρωτοβουλία ιδιοκτητών καταστημάτων του κέντρου της Αθήνας, οι οποίοι προέρχονται από ετερόκλητους πολιτικούς χώρους, που σκοπεύουν να λάβουν δραστικά μέτρα για την πάταξη του φαινομένου. Έχουν ήδη καταθέσει μηνυτήρια αναφορά εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη και κατά παντός υπευθύνου, για το φαινομένου που όπως υποστηρίζουν πλήττει ανεπανόρθωτα τις επιχειρήσεις τους, αλλά και την εικόνα της πρωτεύουσας. Η μήνυση μάλιστα έγινε δεκτή πριν από λίγες μέρες και έχει διαταχθεί έρευνα. «Κάνουμε νόμιμο ακτιβισμό» υποστηρίζει μιλώντας στο «ΘΕΜΑ» ο κύριος Παναγιώτης Δούμας, επικεφαλής της ομάδας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP»  «Ανεξάρτητα από τα πολιτικά μου πιστεύω, που άλλωστε ο καθένας πιστεύει ότι θέλει, ζητάω να εφαρμοστεί απλώς ο νόμος.»

Η απίστευτης ωμότητας σκηνές βίας που μαγνητοσκοπήθηκαν και βγήκαν στη δημοσιότητα, προκάλεσαν όπως ήταν αναμενόμενο πολλές αντιδράσεις. Αρκετοί κάνουν λόγο για οργανωμένο πογκρόμ κατά συγκεκριμένων ανθρώπων, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών με επίσημη ανακοίνωσή του καλύπτει πλήρως τις ενέργειες της ομάδας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» 
«Εμείς δεν προκαλέσαμε κανέναν. Κατεβήκαμε για να μοιράσουμε αλλά και να συγκεντρώσουμε υλικό που να αποδεικνύει όσα αναφέρουμε στην μηνυτήρια αναφορά μας εναντίον του Δημάρχου Αθηναίων και κάθε άλλης αρμόδιας αρχής. Πρώτοι οι μικροπωλητές ξεκίνησαν τα ρατσιστικά σχόλια εναντίον μας.» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Δούμας και συνεχίζει «Κατέβηκα με τη γυναίκα μου, είναι δυνατόν  να την έπαιρνα μαζί μου, αν είχα σκοπό να πάω να χτυπηθώ;»

Αντίθετη άποψη εκφράζουν οι ιδιοκτήτες των καφέ της περιοχής που είδαν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται κατά τη διάρκεια των πρωτοφανών αυτών επεισοδίων. «Έχει παραγίνει το φαινόμενο με τους μικροπωλητές, αλλά το μαγαζί μου το σπάσανε και οι δύο πλευρές» δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ιδιοκτήτης καφετέριας της οδού Ερμού. «Σπάσανε τα πάντα. Καρέκλες, τραπέζια, τασάκια, ζαχαριέρες. Μάλιστα όταν ζήτησα από κάποιον να αφήσει κάτω την καρέκλα και να μην μου σπάει το μαγαζί μου απάντησε πως θα μου αγοράσει δέκα καρέκλες.» 

Την αντίθεσή τους πάντως στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης εκφράζουν και άλλα μέλη της ομάδας  «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» τα οποία δεν ήταν παρόντα το μεσημέρι του Σαββάτου. Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά η κυρία Μαριάννα Σαμούχου – Παγώνη «Δεν συμφωνώ σε καμία περίπτωση με τα επεισόδια. Είναι ντροπή αυτές οι εικόνες. Η αυτοδικία δεν βοηθά κανέναν. Εγώ έχω στη δουλειά μου αλλοδαπούς και είμαι εντάξει μαζί τους. Μισθούς, ασφάλεια τα πάντα. Έχω πρόβλημα με το παρεμπόριο. Οι απώλειες είναι τεράστιες για όλους. Τα στοιχεία του εμπορικού συλλόγου κάνουν λόγο για πάνω από 60 δις ευρώ. Από τον Φ.Π.Α μόνο χάνονται 12 δις ευρώ, αν σκεφτούμε πως τα μέτρα της κυβέρνησης πάρθηκαν για να εξοικονομηθούν μόλις 4,8 δις. Υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο μικροπωλητής, αλλά και ο αγοραστής, καθώς στην ουσία είναι κλεπταποδόχος. Αγοράζει ένα προϊόν «μαϊμού» χωρίς καμία ασφάλεια, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει τη ματαιοδοξία του»

Την ευθύνη στις αρμόδιες αρχές ρίχνει και ο κύριος Ιπποκράτης Χατζηαγγελίδης, μέλος της ομάδας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» και πολιτευτής με το κόμμα των Δημοκρατικών, ενώ δηλώνει πως τάσσεται κατά του νομοσχεδίου για την μετανάστευση που προωθεί η κυβέρνηση και ζητά την πλήρη καταγραφή όλων των μεταναστών που ζουν στην Ελλάδα.«Δεν ήμουν παρών στα επεισόδια και το δηλώνω κατηγορηματικά. Θέλω όμως να πω πως ο σκοπός της ομάδας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» μας βρίσκει σύμφωνους και μας καλύπτει απολύτως Πλήττεται και ο τουρισμός μας ανεπανόρθωτα. Όταν βλέπει ο τουρίστας αυτήν την κατάσταση στο πιο εμπορικό δρόμο της πόλης δεν πρόκειται να ξανάρθει ποτέ στην Αθήνα.» δήλωσε στο «ΘΕΜΑ» ο κ. Χατζηαγγελίδης. Την ευθύνη για την κατάσταση την φέρουν οι αρχές. ΕΛ.ΑΣ και Δημοτική αστυνομία. Δεν είναι δυνατόν 200 μέτρα από τη Βουλή να μην υπάρχει αστυνομία.»

Οι δημοτικές αρχές από την πλευρά τους υποστηρίζουν πως κάνουν κάθε απαραίτητη ενέργεια για την καταπολέμηση του φαινομένου του παράνομου εμπορίου, θεωρώντας όμως τους μικροπωλητές ως τον ακρογωνιαίο λίθο και καταδικάζουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο αντιδήμαρχος Αθηναίων κύριος Ανδρέας Παπαδάκης, υπεύθυνος για την δημοτική αστυνομία υποστηρίζει πως η δύναμη που προσφέρει η ΕΛ.ΑΣ είναι ασήμαντη. «Η αστυνομία έχει δώσει μόλις 50 άτομα, ενώ πριν από ένα μήνα ήταν 35. Τα επεισόδια δεν δικαιολογούνται. Δεν μπορεί κανείς να αντικαθιστά τον εισαγγελέα. Εμείς σαν Δήμος εργαζόμαστε σκληρά για την πάταξη του φαινομένου, αλλά θεωρούμε πως οι μικροπωλητές δεν είναι παρά ο ακρογωνιαίος λίθος. Ψάχνουμε να βρούμε αυτούς που τα φέρνουν εδώ τα προϊόντα και που τα διακινούν. Μόλις την Τρίτη εντοπίσαμε δύο αποθήκες με χιλιάδες αντικείμενα που θα έβγαιναν στους δρόμους, πλαστά, χωρίς τιμολόγια χωρίς τίποτα. 

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα το Σάββατο ανάμεσα σε μικροπωλητές και σε μέλη της ομάδας «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» έληξαν με την επέμβαση της αστυνομίας που προέβη σε μαζικές προσαγωγές υπόπτων. Το «ΘΕΜΑ» μίλησε με τρεις μικροπωλητές από την Σενεγάλη, που βρίσκονταν στην καρδιά των επεισοδίων και δίνουν την δική τους ματιά στο φαινόμενο του παρεμπορίου. Οι μικροπωλητές κατανοούν πλήρως την κατάσταση αλλά αρνούνται πως ξεκίνησαν οποιαδήποτε επεισόδιο. 
«Δεν είναι κάτι που κάνουμε επειδή το θέλουμε.» εξηγεί ο 23χρονος B.N. «Τι να κάνουμε όμως. Ζητιάνοι δεν θέλουμε να καταντήσουμε και φυσικά ληστές δεν είμαστε. Πρέπει απλώς να επιβιώσουμε. Θέλω να φύγω αλλά δεν ξέρω πώς. Το έχω πει και σε αστυνομικό. Μπορείς να με βοηθήσεις να φύγω από την Ελλάδα; Να βρω μια δουλειά να μαζέψω λίγα λεφτά για να φύγω; Μου απάντησε πως αν ήξερε δουλειά θα την έκανε ο ίδιος για λίγα περισσότερα χρήματα.»

Ο 23χρονος Μ Ν. ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα περίπου εννιά μήνες δηλώνει από την πλευρά του πως ότι κάνουν το κάνουν μόνο για να επιβιώσουν. «Δεν είμαστε μαφία. Αυτά είναι αστεία πράγματα. Είναι ζήτημα αν βγάζουμε πέντε ευρώ την καλύτερη μέρα. Μένουμε έξι άτομα μαζί και σχεδόν όλα όσα βγάζουμε τα δίνουμε στο νοίκι, σε λογαριασμούς και ότι μένει στο φαγητό μας. Τις πιο πολλές φορές τρώμε μόνο δύο φορές της βδομάδα.» 

Αρνητικά απαντά και ο 37χρονος A.M.D που ζει στην Ελλάδα εδώ και τρία περίπου χρόνια, στο ζήτημα της μεταφοράς χρήματος εκτός της χώρας.
«Τι λεφτά να στείλουμε στις χώρες μας; Εδώ δεν έχω λεφτά να αγοράσω μια κάρτα να μιλήσω με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου στη Σενεγάλη. Το μικρότερο που είναι τριών ετών έχω να το δω από τη γέννα του. Όλος ο σάκος που έχουμε ζήτημα να κοστίζει 150 ευρώ. Για μας όμως είναι σχεδόν ότι βγάζουμε σε έναν ολόκληρο μήνα.»
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ONLINE 19/4

Share/Bookmark

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε μας στο Facebook

Sync

Αρχείο ιστολογίου

Ετικέτες

3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (1) 5 ΜΑΪΟΥ 2010 (5) ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1) ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (2) ΑΓΓΛΙΚΑ (1) ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1) ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (1) ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ (3) ΑΓΟΡΑ (2) ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (1) ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ (1) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (1) ΑΘΗΝΑ (37) ΑΘΗΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ (1) ΑΘΗΝΑΙΟΙ (1) ΑΘΗΝΩΝ (2) ΑΙΓΙΟ (1) ΑΙΟΛΟΥ (2) ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ (1) ΑΚΡΟΠΟΛΗ (1) ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ (4) ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (1) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (1) ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (3) ΑΝΔΡΕΟΥ (1) ΑΝΤ1 (2) ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (1) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (2) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (2) ΑΝΤΩΝΙΟΥ (2) ΑΠΑΞΙΩΣΗ (1) ΑΠΕΡΓΙΑ (5) ΑΠΘ (1) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ (1) ΑΠΟΘΗΚΕΣ (1) ΑΠΟΘΗΚΗ (2) ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ (5) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ (1) ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ (1) ΑΡΤΑ (1) ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ (1) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (4) ΑΣΥΛΟ (1) ΑΥΓΗ (1) ΑΥΤΙΑΣ (1) ΑΦΙΣΑ (1) ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ (9) ΑΧΑΡΝΑΙ (1) ΑΧΑΡΝΩΝ (1) ΒΑΛΚΑΝΙΑ (1) ΒΑΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΒΕΑ (1) ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ (2) ΒΗΧΟΥ (1) ΒΙΝΤΕΟ (20) ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΒΟΛΟΣ (2) ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (1) ΒΟΥΓΙΑΣ (9) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (1) ΒΟΥΛΗ (8) ΓΑΔΑ (1) ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ (1) ΓΕΡΑΝΙΟΥ (1) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (5) ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ (1) ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΓΚΕΪ (1) ΓΚΙΟΛΙΑΣ (1) ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ (1) ΓΣΒΕΕ (1) ΓΣΕΒΕΕ (2) ΓΣΕΕ (1) ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ (1) ΔΕΘ (1) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (6) ΔΗΜΑΡΧΟΣ (3) ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (16) ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ (1) ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ (1) ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (1) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ (2) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 (3) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (14) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (4) ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΑΣ (1) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ (1) ΔΙΑΦΘΟΡΑ (1) ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (1) ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ (7) ΔΟΥΜΑΣ (25) ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (9) ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (1) ΕΒΕΑ (2) ΕΒΕΠ (1) ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ (2) ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ (1) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (16) ΕΘΝΙΚ ΠΑΖΑΡΙ (1) ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΣΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (2) ΕΘΝΟΣ (3) ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ (1) ΕΚΛΟΓΕΣ (2) ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (2) ΕΛ.ΑΣ. (16) ΕΛΕΓΧΟΙ (2) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (1) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (8) ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (8) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (3) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ (5) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (19) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΩΝ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (8) ΕΜΠΟΡΟΙ (8) ΕΜΠΟΡΩΝ (1) ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ (1) ΕΝΟΙΚΙΑ (1) ΕΝΟΙΚΙΟ (1) ΕΞΕΓΕΡΣΗ (1) ΕΞΠΡΕΣ (3) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (14) ΕΠΙΘΕΣΗ (3) ΕΠΙΚΑΙΡΗ (1) ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (2) ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ (1) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (1) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (1) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (2) ΕΡΜΟΥ (17) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (1) ΕΡΩΤΗΣΗ (4) ΕΣΕΕ (7) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ (1) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (1) ΕΥΡΩΠΗ (1) ΕΦΟΡΙΑ (1) ΖΑΚΥΝΘΟΣ (2) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ (3) ΖΟΡΠΙΔΗΣ (2) ΖΩΓΡΑΦΟΣ (5) ΖΩΡΑΦΟΣ (1) Η ΑΥΓΗ (1) Η ΚΡΑΝΗ (1) Η ΤΟΛΜΗ (1) ΗΜΕΡΗΣΙΑ (2) ΗΜΕΡΙΔΑ (1) ΗΠΕΙΡΟΣ (1) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (8) ΘΗΒΑ (1) ΘΗΣΕΙΟ (1) ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (1) ΙΝ.ΚΑ. (2) ΙΝ.ΚΑ. ΗΛΕΙΑΣ (2) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (1) ΙΟΝΙΩΝ (1) ΙΟΣ (3) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΒΑΛΑ (1) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (10) ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ (12) ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ (1) ΚΑΜΙΝΗΣ (2) ΚΑΜΝΤΕΝ (1) ΚΑΜΠΑΝΙΑ (1) ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (1) ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (1) ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ (2) ΚΑΠΡΑΛΟΣ (1) ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ (2) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (9) ΚΑΡΕΛΛΑΣ (10) ΚΑΡΥΔΗΣ (1) ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ (1) ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ (1) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (1) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (2) ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ (5) ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ (2) ΚΑΤΟΙΚΟΙ (2) ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (2) ΚΕΝΤΡΟ (3) ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ (9) ΚΕΡΚΥΡΑ (2) ΚΙΝΑ (1) ΚΙΝΕΖΟΙ (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (1) ΚΙΠΟΚΑ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (3) ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (1) ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΟΜΗΝΗΝΟΣ (1) ΚΟΜΝΗΝΟΣ (2) ΚΟΡΙΝΘΟΣ (2) ΚΟΡΚΙΔΗΣ (2) ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ (1) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (1) ΚΟΥΡΑΛΗΣ (1) ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ (2) ΚΡΑΣΑΣ (2) ΚΡΗΤΗ (1) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (1) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΛΑ.Ο.Σ. (12) ΛΑΓΑΝΑΣ (2) ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (4) ΛΑΚΑΣΑΣ (1) ΛΑΟΣ (1) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (1) ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ (1) ΛΟΥΤΡΑΚΙ (1) ΜΑΓΝΗΣΙΑ (1) ΜΑΪΜΟΥ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (1) ΜΕΙΩΣΕΙΣ (1) ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ (2) ΜΕΝΙΔΙ (1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (5) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (1) ΜΕΤΡΑ (1) ΜΕΤΡΑ ΔΝΤ (1) ΜΗΝΥΣΗ (2) ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (1) ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ (6) ΜΙΧΑΛΟΣ (1) ΜΚΟ (1) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (1) ΜΠΑΝΤΑΡΑ (1) ΜΠΑΤΖΕΛΗΣ (1) ΜΠΕΗΣ (1) ΜΠΙΤΣΙΚΑ (1) ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ (1) ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (1) ΜΠΟΥΤΙΚ (1) Ν. 3377/2005 (1) Ν. 3731/2008 (1) ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (5) ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ (1) ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (1) ΝΕΤ (1) ΝΗΣΩΝ (1) ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ (2) ΝΙΖΑΜΗΣ (1) ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΝΙΩΝ (1) ΝΟΜΟΙ (3) ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (4) ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (1) ΞΟΥΘΟΥ (1) ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ (1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (4) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (3) ΟΜΟΝΟΙΑ (2) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (2) ΟΝΙΣΕΝΚΟ (2) ΟΠΚΕ (1) ΟΡΟΙ (1) ΟΧΗΜΑΤΑ (1) ΠΑ.ΜΕ (1) ΠΑΓΩΝΗ (1) ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (1) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (6) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (4) ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (4) ΠΑΡΑΝΟΜΟ (1) ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (7) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ (1) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ (23) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ (159) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP (51) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΣ (1) ΠΑΣΟΚ (5) ΠΑΤΗΣΙΑ (1) ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ (1) ΠΕΙΡΑΙΑΣ (4) ΠΛΑΚΑ (2) ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ (1) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (1) ΠΛΕΥΡΗΣ (9) ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ (1) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (1) ΠΟΡΕΙΑ (2) ΠΟΡΕΙΕΣ (2) ΠΟΡΝΕΙΑ (2) ΠΡΑΣΙΝΟ (1) ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ (5) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (1) ΠΡΟΣΤΙΜΟ (1) ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (2) ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ (1) ΠΥΡΓΟΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (1) ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ (1) ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ (1) ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (3) ΡΟΒΛΙΑΣ (3) ΡΟΔΟΣ (1) ΡΟΥΧΑ (1) ΡΥΠΑΝΣΗ (1) Σ.Δ.Ο.Ε. (1) ΣΑΜΟΥΧΟΥ (1) ΣΔΟΕ (9) ΣΕΝΕΓΑΛΗ (1) ΣΗΜΑΝΣΗ (1) ΣΙΟΥΦΑΣ (1) ΣΚΟΥΠΑ (1) ΣΟΛΩΜΟΥ (1) ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ (2) ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (1) ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ (1) ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ (1) ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (3) ΣΥΛΛΟΓΟΙ (1) ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ (2) ΣΥΝ (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (1) ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΟΝΙΟΥ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (1) ΣΥΡΙΖΑ (2) ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ (3) ΤΑ ΝΕΑ (2) ΤΖΑΜΙ (1) ΤΖΙΡΟΣ (2) ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ (1) ΤΗΛΕΑΣΤΥ (1) ΤΙΜΩΝ (1) ΤΜΗΜΑ ΜΜΕ (1) ΤΟ ΒΗΜΑ (6) ΤΟΠΙΚΕΣ (1) ΤΟΣΙΤΣΑ (2) ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (3) ΤΡΙΜΗΣ (2) ΤΡΟΪΚΑ (1) ΤΡΩΚΤΙΚΟ (3) ΤΣΙΓΑΡΑ (1) ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΛΟΥΦΗΣ (1) ΥΠ.Ε.Ε. (2) ΥΠΕΕ (4) ΥΠΕΡΟΓΚΟ (1) ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ (16) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (3) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (2) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (1) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (6) ΥΦΕΣΗ (1) ΦΑΡΜΑΚΑ (1) ΦΑΣΙΣΤΕΣ (1) ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (2) ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ (2) ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ (2) ΦΠΑ (4) ΦΡΑΓΚΟΣ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (1) ΧΑΝΙΑ (2) ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ (1) ΧΑΡΙΤΟΣ (1) ΧΑΡΟΣ (1) ΧΑΣΑΝ (1) ΧΑΤΖΑΡΑΣ (2) ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΗΣ (1) ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (3) ΨΑΡΙΑΝΟΣ (1) ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ (1) ΨΑΡΡΑΣ (2) ΨΥΡΡΗ (1) ΩΡΑΡΙΟ (1) ALPHA (1) ALTER (2) ALTERMEDIA (1) ALTERNATIVE RIGHT (1) ANT1 (2) ANTENNA (2) ATTICA (1) COUNTERFEIT VENDORS (1) DOUMAS (1) DRTV (1) eglimatikotita.blogspot.com (1) ENGLISH (1) FRONTEX (2) HELLENIC REVENGE (1) IN.GR (1) LIFO (4) MALL (1) MARFIN (1) MEGA (2) TROKTIKO (1) TVXS (1) VIDEO (3) ZOUGLA (1)

Λίστα παραληπτών

Εγγραφείτε στην λίστα παραληπτών της ομάδος μας για να ενημερώνεστε από πρώτο χέρι.
Email:  
Όνομα:  

Ο καιρός

Βάλτε μας link

Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο, τότε βάλτε έναν σχετικό σύνδεσμο στο δικό σας ιστολόγιο.
Αυτό είναι που θα βλέπετε.Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε αυτό το αυτόματο προγραμματάκι εγκατάστασης για να προστεθεί η σύνδεση στο blogger ιστολόγιό σας.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget