Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Το ασφαλιστικό και το παρεμπόριο στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης

Το παρεμπόριο, το ασφαλιστικό, τα τοπικά προβλήματα και τα προβλήματα γενικού ενδιαφέροντος συζητήθηκαν την Κυριακή 25 Απριλίου στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιόχωρα από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης.

Σε αυτήν συμμετείχε όπως ήταν φυσικό και ο Εμπορικός σύλλογος Χερσονήσου και ο πρόεδρος του κ. Περάκης, που τόνισε με την σειρά του τα προβλήματα που επικρατούν στο χώρο.

Συγκεκριμένα αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της αποκέντρωσης που έχει υιοθετήσει η νέα Διοίκηση της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, η προγραμματισμένη κατά τα άλλα συνεδρίαση του Δ.Σ. της  Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης στην Παλαιόχωρα.


Τα θέματα που αναπτύχθησαν αφορούσαν τόσο τα τοπικά προβλήματα όσο και προβλήματα γενικού ενδιαφέροντος, Παραεμπόριο, Ασφαλιστικό κλπ.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν από τον Ε.Σ. Παλαιόχωρας οι κ.κ. Κληρονομάκης Μανώλης, Αλυγιζάκης Λυκούργος, Ρουσιάκης Γιώργος, Πετριτάκη Χρυσούλα και από το Δ.Σ. της ΟΕΣΚ οι κκ. Μαστοράκη Πόπη, Περάκης Βαγγέλης και Αποστολάκη Εύη.

Τη συνεδρίαση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος του Δήμου Πελεκάνου κ. Ζουριδάκης με χρήσιμες τοποθετήσεις, αποδεικνύοντας ότι είναι συμπαραστάτης της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Η ΟΕΣΚ ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του Ε.Σ. Παλαιόχωρας καθώς και τον Δήμαρχο του Δήμου Πελεκάνου για την άψογη φιλοξενία όπως δηλώνουν μετά το πέρας της συνεδρίασης τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου