Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Μακριά από εμάς οι «ετικέτες»

Αντιλαμβανόμαστε τον πανικό κάποιων συστημικών μέσων και δημοσιογράφων να μας συνδέσουν με κόμματα, οργανώσεις και ιδεολογίες, ώστε να απαξιωθεί η δράση μας. Πέραν του ότι καθένας από εμάς έχει τις πολιτικές του δεσμεύσεις - και πολύ καλά κάνει - το «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» δεν αποτελεί μαγαζάκι κανενός πολιτικού ή κόμματος. Τα άτομα που το απαρτίζουν προέρχονται από όλο το πολιτικό φάσμα, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που κατέχουν δεσπόζουσες θέσεις σε θεσμικά όργανα του εμπορικού συνδικαλισμού.

Εις απογοήτευσιν αυτών που θέλουν να μας τυλίξουν σ' ένα χαρτί με μία ετικετούλα ή ακόμη και να μας φιμώσουν, θέλουμε απλά να υπενθυμίσουμε ότι η προσπάθειά μας χαίρει της εκτιμήσεως του εμπορικού κόσμου, ενώ και οι σχετικές ανακοινώσεις που εκδόθηκαν από συνδικαλιστικούς φορείς το μαρτυρούν περίτρανα. Αποθέωση αυτής της αναγνωρίσεως είναι και η εξουσιοδότηση που έλαβε ο επικεφαλής της ομάδος μας την περασμένη Κυριακή από τον Πρόεδρο της «Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Ομόρων Νομών και Νήσων Αιγαίου», κ. Δημήτρη Αρμενάκη, να προβεί σε ενημέρωση όλων των Συλλόγων που εκπροσωπούνται στην ομοσπονδία, για το πώς θα οργανωθούν ανάλογες δράσεις σε όλες τις περιοχές της δικαιοδοσίας της και με τον τίτλο «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!».

Τα ψέμματα τελείωσαν, έχουμε θεσμική κάλυψη και εκπροσώπηση και όποιος συνεχίσει να μας διαβάλλει και να μας υπονομεύει θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη, όπως και όσοι το έκαναν μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου