Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: Το Παρεμπόριο πρέπει να αντιμετωπιστεί

Σε συντονισμένη επιχείρηση στο εμπορικό κέντρο του Πειραιά προχώρησε σήμερα το πρωί η Δημοτική Αστυνομία Πειραιά με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Ι. Μπενέτο, στα πλαίσια των προσπαθειών της για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, παρουσία και του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς κ. Γ. Ζησιμάτου.

Μετά την ολοκλήρωση των ελέγχων έγιναν κατασχέσεις εκατοντάδων παράνομων ειδών, την ώρα που η ασφυξία στην αγορά και η κατακόρυφη μείωση των πωλήσεων οδηγούν μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις στο χείλος της καταστροφής, με σοβαρότατες επιπτώσεις στην απασχόληση και στην οικονομία της πόλης.


Τα σημερινά αποτελέσματα απέδειξαν περίτρανα ότι με πολιτική βούληση, καλό συντονισμό και την συμμετοχή όλων, μπορούμε να αλλάξουμε την σημερινή κακή πορεία, να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα που υπάρχει σε συναδέλφους και πολίτες και να θέσουμε τέλος στην οικονομική εκμετάλλευση των μεταναστών από συγκεκριμένα κυκλώματα παρεμπορίου, τα οποία η Πολιτεία οφείλει να πατάξει άμεσα.

Πρέπει όλοι μας και κυρίως οι πολίτες καταναλωτές να αντιληφθούν, ότι το κοινωνικό συμφέρον επιβάλλει την εφαρμογή των νόμων, την πάταξη της φοροδιαφυγής και την καθιέρωση επιτέλους ενός Κράτους με ορατά τα ανταποδοτικά οφέλη προς τους πολίτες.

Η Φωνή των Πειραιωτών 29/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου