Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Το «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» στηρίζει κατά τόπους κινήσεις

Ο επικεφαλής του «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!», Παναγιώτης Δούμας στην κινητοποίηση στο Παλαιό Εφετείο

Μέλη της ομάδος «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» βρέθηκαν σήμερα στις κινητοποιήσεις εμπόρων και κατοίκων που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας. Το πρωί, στις 9:00 βρεθήκαμε κοντά στους καταστηματάρχες της περιοχής του Παλαιού Εφετείου, οι οποίοι έκλεισαν την συμβολή των οδών Ερμού & Βερανζέρου, διαμαρτυρόμενοι για την ολοκληρωτική υποβάθμιση της περιοχής τους από την παράνομη πορνεία, το εμπόριο ναρκωτικών και τους περιφερόμενους χρήστες και την αυξημένη εγκληματικότητα.


Σε δηλώσεις τους στα λίγα ΜΜΕ που προσέτρεξαν στην εκδήλωση αυτή, τα μέλη της ομάδος μας, παρατήρησαν ότι η στοχευμένη υποβάθμιση κάποιων περιοχών της Αθήνας δεν είναι τυχαία - πολλώ δε μάλλον όταν βρίσκονται κοντά σε αστυνομικά τμήματα, καθώς εξυπηρετούν την μείωση της αξίας της επαγγελματικής στέγης προς όφελος μεγάλων οικονομικών συμφερόντων.

Το απόγευμα, στις 6μμ, η ομάδα «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ SPOT!» βρέθηκε στην συγκέντρωση εμπόρων και κατοίκων στην συμβολή των οδών Γ΄Σεπτεμβρίου & Σολωμού, οι οποίοι επίσης οργανώθηκαν κατά της υποβαθμίσεως και της απόλυτης παράδοσης του κέντρου στην παρανομία. Οι διαδηλωτές έκλεισαν μάλιστα την Γ΄Σεπτεμβρίου για αρκετή ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου