Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

Πλήγμα για το κύρος του ΕΣΑ

Αγίου Μάρκου, 5/5/2010, ώρα 10:15. Ο δεύτερος πιο εμπορικός δρόμος της χώρας δίνει την απάντησή του στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών

Η παρά τις έντονες αντιδράσεις του εμπορικού κόσμου των Αθηνών εμμονή του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, να μην συνταχθεί με το πανελλαδικό κλείσιμο των καταστημάτων σήμερα, Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010, οδηγεί τον μεγαλύτερο και αρχαιότερο σύλλογο της χώρας στην ολοκληρωτική απαξίωση.

Η εικόνα των κλειστών καταστημάτων της Αγίου Μάρκου και άλλων κεντρικών εμπορικών δρόμων της Αθήνας, αποδεικνύει ότι η ηγεσία του Εμπορικού Συλλόγου δεν βρίσκεται σε αντιστοίχηση με την μικρομεσαία επιχείρηση, αλλά συμμορφώνεται προς τις ντιρεκτίβες των μεγαλοκαταστημάτων και των αλυσίδων της Ερμού και της Σταδίου, που είναι ουσιαστικά οι μόνοι δρόμοι στην Αθήνα με ανοικτά καταστήματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών πρέπει να καταλάβει ότι τα περισσότερα μέλη του είναι μικρομεσαίοι και αυτοαπασχολούμενοι και να πάψει να εκπέμπει την εικόνα συναινέσεως προς την απόλυτη εγκατάλειψη της μικρομεσαίας επιχειρήσεως από την κυβέρνηση. Μία συγγνώμη απέναντι στους εμπόρους που με την στάση του πρόδωσε θα ήταν μία καλή αρχή για την ανάκτηση του χαμένου κύρους του.

Παναγιώτης Δούμας
ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου