Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Ο Δήμος Αθηναίων έκανε επιτέλους τη δουλειά του

Έδιωξε τον... θρασύ πωλητή καλαμποκιού που δεν είχε άδεια

Τα δεκάδες άρθρα που έχουμε αφιερώσει, οι αγώνες που έχουμε κάνει, οι νομικές διαδικασίες που έχουμε ξεκινήσει για την αντιμετώπιση του προβλήματος του παρανόμου εμπορίου, έπιασαν απ' ό,τι φαίνεται τόπο.

Η Δημοτική Αστυνομία, παρ' ότι οιαδήποτε παρέμβασή της ως προς το παρεμπόριο θέτει σε κίνδυνο τις ίδιες τις ζωές των ανδρών της, αψηφώντας τον θάνατο και με ευσυνειδησία για τον ύψιστο σκοπό που είναι η αποκατάσταση της πόλεώς μας, η απρόσκοπτη λειτουργία της αγοράς και η προσέλκυση τουρισμού, καθάρισε επιτέλους το κομμάτι μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου από μία τεσσαρακονταετή μάστιγα, που ούτε το καθεστώς της 21ης Απριλίου δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει.

Έτσι, έδιωξε από το σημείο τον θρασύ πωλητή καλαμποκιού, ο οποίος... δεν είχε άδεια! Μάλλον σειρά έχουν οι κουλουράδες που έχουν δημιουργήσει συμμορίες εγκληματιών στο Σύνταγμα... Και εις ανώτερα Νικήτα!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 24/5

2 σχόλια:

  1. Αν δεν είχε άδεια τότε πολύ καλά έκανε η αστυνομία.
    Εσείς που είστε εναντίον του παρεμπορίου, δεν θα έπρεπε να ειρωνεύεστε αλλά να επικροτείτε την κίνηση της αστυνομίας. Δεν είμαστε χαζοί όλοι εμείς μου κόβουμε αποδείξεις και οι κουλουράδες οι έξυπνοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, σωστά, θα έπρεπε να έχει άδεια. Εμείς δεν ειρωνευόμαστε τον λόγο που απομακρύνθηκε ο πωλητής καλαμποκιού. Χλευάζουμε όμως το γεγονός ότι διώκεται ένας Έλληνας πολίτης, επειδή πωλούσε καλαμπόκι ψημένο, πράγμα που κάτι μας λέει ότι δεν ανταγωνίζεται κανέναν σε μεγάλη ακτίνα από το σημείο που βρισκόταν, την ώρα που εκατοντάδες αλλοδαποί μικροπωλητές εμπορεύονται ατιμώρητοι, κατ' εξοχήν ανταγωνιστικά προϊόντα έναντι εκείνων που πωλούν οι νόμιμες επιχειρήσεις. Τι πιο απλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή