Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Εξαφάνιση κάθε παράνομης υπαίθριας εμπορικής δραστηριόητας απαιτεί ο εμπορικός κόσμος

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών ανταποκρίθηκε και συμμετείχε δυναμικά στην πρόσκληση της ομάδας «Παρεμπόριο STOP», το Σάββατο 29 Μαΐου 2010 στην Πλ.Καπνικαρέας. Η πάταξη του παρεμπορίου αποτελεί εδώ και χρόνια, κατά προτεραιότητα, τον βασικό στόχο των προσπαθειών του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, κατ’ εντολή και απαίτηση του εμπορικού κόσμου.

Η μεγάλη ανταπόκριση του εμπορικού κόσμου απέδειξε για μια ακόμα φορά την ανάγκη εξαφάνισης κάθε παράνομης υπαίθριας εμπορικής δραστηριότητας που έχει ως αντίκτυπο την συρρίκνωση της υγιούς αγοράς.

Πιστεύουμε ότι η ομαδική περιήγηση των συμμετεχόντων που πραγματοποιήθηκε στις 29/05/2010 στους εμπορικούς δρόμους του κέντρου και της πολυπαθούς αγοράς όπισθεν του Δημαρχείου ήταν μόνο η αρχή.

Οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε και στο μέτρο που μας αναλογεί να συνεισφέρουμε στην κοινή προσπάθεια εξάλειψης του παρεμπορίου που θα έχει ως αποτέλεσμα τη στήριξη των επιχειρήσεων, το συμφέρον του καταναλωτή και της εθνικής οικονομίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών δεν επαναπαύεται και θα συνεχίσει τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να επαναπροσδιοριστούν οι κανόνες που αφορούν την παράνομη υπαίθρια εμπορική δραστηριότητα στους εμπορικούς δρόμους της Αθήνας, κατοχυρώνοντας τον υγιή ανταγωνισμό.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 31/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου