Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

«ΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΩ»

Ψωνίζουμε 50 ευρώ κερδίζουμε 10

«Στηρίζω και κερδίζω» είναι το νέο σλόγκαν του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας που ως στόχο έχει να τονώσει την αγοραστική κίνηση τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού.

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Εμπορικός Σύλλογος θα μοιράσει στους καταναλωτές της πόλης και τους επισκέπτες της δωροεπιταγές που θα φτάνουν στο ύψος των 30.000 ευρώ, μέχρι την έναρξη των θερινών εκπτώσεων. Οι καταναλωτές, με αγορά ειδών ύψους 50 ευρώ θα έχει έκπτωση 10 ευρώ.

Εν τω μεταξύ τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, επισκέφθηκαν τον Λιμενάρχη Καβάλας κ Κασσανδρινό από τον οποίο ζήτησαν να παρέμβει ώστε να σταματήσει ή να περιοριστεί το παρεμπόριο που παρατηρείται κυρίως στην παραλιακή της πόλης ιδιαίτερα τις απογευματινές ώρες.

Τόνισαν πως η συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας, της Δημοτικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος θα μπορέσει μέσω των ελέγχων και των κατασχέσεων των ειδών παράνομης πώλησης να σταματήσει το φαινόμενο του παρεμπορίου που αυξάνεται όλο και περισσότερο, συμβάλλοντας έτσι στην φοροδιαφυγή που αδειάζει τα ταμείο του κράτους κατά πολλά εκατομμύρια ευρώ.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ 9/6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου