Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο «Λεπέν του πολυπολιτισμού»


Το φως της δημοσιότητος είδαν προ μερικών ημερών τα κείμενα της αλληλογραφίας Καρατζαφέρη - Κακλαμάνη, με αντικείμενο την επίτευξη προγραμματικής (;) συμφωνίας μεταξύ των δύο ανδρών για στήριξη του Νικήτα Κακλαμάνη στην υποψηφιότητά του για ανανέωση της θητείας του ως δήμαρχος Αθηναίων.

Η ατζέντα Καρατζαφέρη
Στην πρώτη επιστολή (30/6), ο Γιώργος Καρατζαφέρης με πολύ φιλικό ύφος αναγνωρίζει «τον αγώνα που δίδει για την Αθήνα αυτό το χρονικό διάστημα» ο νυν δήμαρχος και ονοματίζει ως τα σημαντικότερα προβλήματα της πόλεως την μετανάστευση, την γκετοποίηση, το παρεμπόριο, τις πορείες και διαδηλώσεις και την αύξηση της παραβατικότητας και εγκληματικότητας. Δίνοντας δε το στίγμα του εξ' αρχής, επισημαίνει ότι «η τυχόν επί πλέον ανοχή θα εκληφθεί ως συνενοχή». Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησε από τον δήμαρχο την δέσμευσή του για δέκα σημεία, τα οποία είναι:

1. Πληρέστερη αστυνόμευση και πίεση προς την κεντρική διοίκηση.
2. Απεγκλώβιση των καταστηματαρχών από την μάστιγα του παρεμπορίου.
3. Μετακίνηση του ΟΚΑΝΑ και μάχη κατά των ναρκωτικών.
4. Απελευθέρωση κτηρίων από καταληψίες.
5. Οικιστικές αναπλάσεις.
6. Ανάδειξη των προβλημάτων που δημιουργούν οι διαδηλώσεις.
7. Τέλος στις αυθαιρεσίες.
8. Ριζική αντιμετώπιση του «Κράτους των Εξαρχείων».
9. Αποτελεσματικές πρωτοβουλίες για την εξάλειψη του προβλήματος των λαθρομεταναστών στα φανάρια.
10. Την μη συμμετοχή «νομιμοποιημένων» μεταναστών στο ψηφοδέλτιό του.

Ασαφής απάντηση
Απαντώντας μετά από μία εβδομάδα (7/7) ο δήμαρχος Αθηναίων υπεραμύνεται του «ακροδεξιού» του προφίλ, επικαλούμενος τον χαρακτηρισμό στο παρελθόν από τον τύπο ως «ο Λεπέν της Ελλάδος». Δεν προβαίνει σε καμμία απολύτως δέσμευση, προφασιζόμενος ότι για τον κύριο κορμό των θέσεων του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ήδη τοποθετηθεί υπέρ στο παρελθόν και πετώντας το μπαλάκι τις περισσότερες φορές στην κυβέρνηση. Μ' άλλα λόγια, αν ήθελε κανείς να συνοψίσει τα γραφόμενα του δημάρχου θα μπορούσε κανείς να πει ότι κατ' ιδίαν θα έλεγε στον Γιώργο Καρατζαφέρη: «Φίλε Γιώργο, αφού με ξέρεις. Με έχουν κατηγορήσει ότι είμαι δικός σας. Συμφωνώ μ' αυτά που λες, όμως για τα περισσότερα δεν έχω αρμοδιότητα, αφού εξαρτώνται από την κυβέρνηση». Αποδίδοντας όμως στην καθομιλούμενη την φιλική απάντηση του κ. Κακλαμάνη, δεν θα πρέπει να παραλείψει κανείς το κλείσιμο της επιστολής, το οποίο είναι και το «κλου»: «...η προσωπική μας φιλία, τουλάχιστον σε ό,τι με αφορά, δεν πρόκειται να αλλάξει από ενδεχόμενη αλλαγή στη δική σου ξεκάθαρη μέχρι στιγμής στήριξη της υποψηφιότητάς μου. Δεν επιθυμώ η στήριξή σου στο πρόσωπό μου, να γίνει αιτία του οποιουδήποτε εσωκομματικού σου προβλήματος.» Μ' άλλα λόγια: «Φίλε Γιώργο, κι αν δεν με στηρίξεις δεν πειράζει. Αν είναι να έχεις κρεβατομουρμούρα, άστο καλύτερα.»

Πέτυχε αυτό που ήθελε
Μ' αυτό και μόνο, ο Νικήτας Κακλαμάνης κέρδισε την στήριξη του Γιώργου Καρατζαφέρη, ο οποίος δεν θα ήθελε να σε καμμία περίπτωση να φανεί ότι ενδίδει στις όποιες γκρίνιες εισπράττει εντός των τειχών του κόμματός του. Κι απ' ό,τι φαίνεται, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ενοχλήθηκε αρκετά από τους υπαινιγμούς Κακλαμάνη, αφού στο καπάκι, την αμέσως επόμενη ημέρα (8/7) αποστέλλει δεύτερη επιστολή, γράφοντας: «Τα βιαστικά συμπεράσματα ενίοτε διολισθαίνουν και μπορούν να εκληφθούν περίπου ως εκβιαστικά. Προϊόντος του χρόνου θα αποσαφηνισθεί η αναγκαιότητα της αλληλογραφίας μας.» Μ' άλλα λόγια: «Έτσι είσαι Νικήτα; Ωραία. Κάτσε τώρα όλο το καλοκαίρι σ' αναμμένα κάρβουνα και τα λέμε από Σεπτέμβρη.»

Πολυπολιτισμός χωρίς μετανάστες
Το καλοκαίρι πέρασε και πιθανότατα ο δήμαρχος να ήταν όντως σ' αναμμένα κάρβουνα, καθώς καθ' όλη την διάρκεια του θέρους η πιθανότητα στηρίξεως ανεξάρτητης υποψηφιότητας από το ΛΑ.Ο.Σ. φάνταζε εξίσου μεγάλη. Η ιστορία βέβαια, άλλο θα γράψει, αφού ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. θα στηρίξει τον προκλητικό Νικήτα Κακλαμάνη, με την ελπίδα απλά ότι θα δικαιώσει τον χαρακτηρισμό του «Λεπέν της Ελλάδος». Σε ανακοίνωση μάλιστα που εξέδωσε την Πέμπτη, προτείνει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, την Βάσω Τσαμπιέρη, τον Δημήτρη Κωνσταντάρα, τον Γιώργο Μαργέτη, τον Θεόδωρο Ρουμπάνη και τον Απόστολο Μπαμίχα. Εύλογα, γεννάται το ερώτημα, πώς ο «Λεπέν της Ελλάδος» θα καταπολεμήσει τα γκέτο, την εγκληματικότητα και το παρεμπόριο, όταν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων, διακηρύσσει το όραμά του για μία πολυπολιτισμική Αθήνα. Πώς θα επιτευχθεί ο εκσυγχρονισμός και η ανάπλαση της πόλεως, όταν ο δήμαρχος αποτελεί δεκανίκι της κυβέρνησης και της Αλ Σάλεχ, στα σχέδια για πολυπολιτισμικά παζάρια και αύξηση των οίκων ανοχής; Και μπορεί ο δήμαρχος να επικρίνει δημοσίως την ατζέντα του Σπύρου Βούγια, όμως το πόρισμα που θα κληθεί πλέον να διαμορφώσει σε νομοσχέδιο ο νέος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ., Χρήστος Παπουτσής, έχει συνυπογραφεί από αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους, μέλη της παρατάξεώς του. Ως εκ τούτου, μόνον αμφίβολες μπορούν να κρίνονται οι όποιες δεσμεύσεις του Νικήτα Κακλαμάνη. Αυτό δεν χρειάζεται ιδιαίτερα πολιτικά ένστικτα για να γίνει αντιληπτό, καθώς μεγάλη μερίδα εκείνων που στις τελευταίες δημοτικές εκλογές είχαν δείξει την εμπιστοσύνη τους στον Νικήτα Κακλαμάνη, αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Ιδιαίτερα αποφασισμένοι να μαυρίσουν τον δήμαρχο είναι οι έμποροι. Όσο και αν στις επιστολές του ο Νικήτας Κακλαμάνης μιλά για συνεργασίες με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών και για αποτελεσματική δράση απέναντι στο πρόβλημα του παρεμπορίου, η αλήθεια είναι διαφορετική. Από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά του χρειάστηκε να περάσουν χρόνια μέχρι να αξιωθεί να δεχθεί στο γραφείο του την ηγεσία του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών. Ειδικότερα εις ό,τι αφορά το πρόβλημα του παρεμπορίου, μονίμως ο δήμαρχος τους έκανε «πάσα» στον αντιδήμαρχο και εκείνος με την σειρά του «σέντρα» στον εκάστοτε υπουργό δημοσίας τάξεως, ο οποίος με βάση τον υπάρχοντα νόμο απεποιείτο των ευθυνών του.

Ο απολογισμός
Οι εικόνες της επί Κακλαμάνη Αθήνας έχουν καταγραφεί ως οι θλιβερότητες στην σύγχρονη ιστορία αυτής της πόλεως, ενώ χαρακτηριστική είναι η απόλυτη αποτυχία του στο να εξαργυρώσει την ολυμπιακή επένδυση σε τουρισμό και εμπορική ανάκαμψη. Η πόλη αποτελεί απαγορευτικό προορισμό για τους τουρίστες, αφού είναι βρώμικη, αφιλόξενη, άναρχη και εντελώς αλλοτριωμένη - τουλάχιστον πολιτισμικά. Το παρεμπόριο οργιάζει, η αυθαιρεσία ξεκινά από την πόρτα του δημαρχιακού μεγάρου, ενώ οι όποιες ενέργειες για αντιμετώπιση όλων αυτών των προβλημάτων ξεκίνησαν μετά από δραστικές κινητοποιήσεις κατοίκων και μόνον εν' όψει των εκλογών τους τελευταίους μήνες. Οι όποιες πιέσεις του κ. Κακλαμάνη προς την «Κεντρική Διοίκηση», στην οποία φορτώνει όλα τα προβλήματα των Αθηνών περιορίζονται σε δημόσιες δηλώσεις. Το 2006 ο κ. Κακλαμάνης παρέλαβε μια πόλη με πολλά προβλήματα μεν, αλλά ανακαινισμένη και αρκετά βελτιωμένη λόγω τεραστίων ποσών που κατασπαταλήθηκαν εν όψει της Ολυμπιάδος. Στα τέσσερα χρόνια της θητείας του δεν έδωσε το παραμικρό δείγμα ανταποδοτικότητος στα βαριά δημοτικά τέλη που εισέπραττε αφειδώς από τους δοκιμαζόμενους Αθηναίους, ενώ παραδίδει μια πόλη χρεοκοπημένη, εγκαταλελειμμένη και παραδομένη στο έλεος των λαθρομεταναστών και του εγκλήματος. Για τους Νεοδημοκράτες που σκέπτονται να σεβαστούν το χρίσμα που του έχει δοθεί από τον πάλαι ποτέ φίλο του, Αντώνη Σαμαρά, να υπενθυμίσουμε με πόση ιδιοτέλεια και καιροσκοπισμό αντιμετώπισε το ζήτημα της εκλογής νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία. Αυτό και μόνο είναι ενδεικτικό του πολιτικού ανδρός. Εναλλακτικές άλλωστε υπάρχουν.


Παναγιώτης Δούμας

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, 15/9/2010
Share/Bookmark

1 σχόλια:

SKEPTIC είπε...

μπραβο κ.δουμα
ας ελπισουμε οτι οι αθηναιοι(που<>και πεθαινουν)καθε μερα στην εφιαλτικοτερη πολη του κοσμου ,θα κανουν την σωστη επιλογη.

Δημοσίευση σχολίου

Βρείτε μας στο Facebook

Sync

Αρχείο ιστολογίου

Ετικέτες

3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (1) 5 ΜΑΪΟΥ 2010 (5) ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1) ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (2) ΑΓΓΛΙΚΑ (1) ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1) ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (1) ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ (3) ΑΓΟΡΑ (2) ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (1) ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ (1) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (1) ΑΘΗΝΑ (37) ΑΘΗΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ (1) ΑΘΗΝΑΙΟΙ (1) ΑΘΗΝΩΝ (2) ΑΙΓΙΟ (1) ΑΙΟΛΟΥ (2) ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ (1) ΑΚΡΟΠΟΛΗ (1) ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ (4) ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (1) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (1) ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (3) ΑΝΔΡΕΟΥ (1) ΑΝΤ1 (2) ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (1) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (2) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (2) ΑΝΤΩΝΙΟΥ (2) ΑΠΑΞΙΩΣΗ (1) ΑΠΕΡΓΙΑ (5) ΑΠΘ (1) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ (1) ΑΠΟΘΗΚΕΣ (1) ΑΠΟΘΗΚΗ (2) ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ (5) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ (1) ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ (1) ΑΡΤΑ (1) ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ (1) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (4) ΑΣΥΛΟ (1) ΑΥΓΗ (1) ΑΥΤΙΑΣ (1) ΑΦΙΣΑ (1) ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ (9) ΑΧΑΡΝΑΙ (1) ΑΧΑΡΝΩΝ (1) ΒΑΛΚΑΝΙΑ (1) ΒΑΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΒΕΑ (1) ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ (2) ΒΗΧΟΥ (1) ΒΙΝΤΕΟ (20) ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΒΟΛΟΣ (2) ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (1) ΒΟΥΓΙΑΣ (9) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (1) ΒΟΥΛΗ (8) ΓΑΔΑ (1) ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ (1) ΓΕΡΑΝΙΟΥ (1) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (5) ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ (1) ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΓΚΕΪ (1) ΓΚΙΟΛΙΑΣ (1) ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ (1) ΓΣΒΕΕ (1) ΓΣΕΒΕΕ (2) ΓΣΕΕ (1) ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ (1) ΔΕΘ (1) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (6) ΔΗΜΑΡΧΟΣ (3) ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (16) ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ (1) ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ (1) ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (1) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ (2) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 (3) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (14) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (4) ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΑΣ (1) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ (1) ΔΙΑΦΘΟΡΑ (1) ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (1) ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ (7) ΔΟΥΜΑΣ (25) ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (9) ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (1) ΕΒΕΑ (2) ΕΒΕΠ (1) ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ (2) ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ (1) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (16) ΕΘΝΙΚ ΠΑΖΑΡΙ (1) ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΣΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (2) ΕΘΝΟΣ (3) ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ (1) ΕΚΛΟΓΕΣ (2) ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (2) ΕΛ.ΑΣ. (16) ΕΛΕΓΧΟΙ (2) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (1) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (8) ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (8) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (3) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ (5) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (19) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΩΝ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (8) ΕΜΠΟΡΟΙ (8) ΕΜΠΟΡΩΝ (1) ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ (1) ΕΝΟΙΚΙΑ (1) ΕΝΟΙΚΙΟ (1) ΕΞΕΓΕΡΣΗ (1) ΕΞΠΡΕΣ (3) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (14) ΕΠΙΘΕΣΗ (3) ΕΠΙΚΑΙΡΗ (1) ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (2) ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ (1) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (1) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (1) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (2) ΕΡΜΟΥ (17) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (1) ΕΡΩΤΗΣΗ (4) ΕΣΕΕ (7) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ (1) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (1) ΕΥΡΩΠΗ (1) ΕΦΟΡΙΑ (1) ΖΑΚΥΝΘΟΣ (2) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ (3) ΖΟΡΠΙΔΗΣ (2) ΖΩΓΡΑΦΟΣ (5) ΖΩΡΑΦΟΣ (1) Η ΑΥΓΗ (1) Η ΚΡΑΝΗ (1) Η ΤΟΛΜΗ (1) ΗΜΕΡΗΣΙΑ (2) ΗΜΕΡΙΔΑ (1) ΗΠΕΙΡΟΣ (1) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (8) ΘΗΒΑ (1) ΘΗΣΕΙΟ (1) ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (1) ΙΝ.ΚΑ. (2) ΙΝ.ΚΑ. ΗΛΕΙΑΣ (2) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (1) ΙΟΝΙΩΝ (1) ΙΟΣ (3) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΒΑΛΑ (1) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (10) ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ (12) ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ (1) ΚΑΜΙΝΗΣ (2) ΚΑΜΝΤΕΝ (1) ΚΑΜΠΑΝΙΑ (1) ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (1) ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (1) ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ (2) ΚΑΠΡΑΛΟΣ (1) ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ (2) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (9) ΚΑΡΕΛΛΑΣ (10) ΚΑΡΥΔΗΣ (1) ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ (1) ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ (1) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (1) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (2) ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ (5) ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ (2) ΚΑΤΟΙΚΟΙ (2) ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (2) ΚΕΝΤΡΟ (3) ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ (9) ΚΕΡΚΥΡΑ (2) ΚΙΝΑ (1) ΚΙΝΕΖΟΙ (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (1) ΚΙΠΟΚΑ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (3) ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (1) ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΟΜΗΝΗΝΟΣ (1) ΚΟΜΝΗΝΟΣ (2) ΚΟΡΙΝΘΟΣ (2) ΚΟΡΚΙΔΗΣ (2) ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ (1) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (1) ΚΟΥΡΑΛΗΣ (1) ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ (2) ΚΡΑΣΑΣ (2) ΚΡΗΤΗ (1) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (1) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΛΑ.Ο.Σ. (12) ΛΑΓΑΝΑΣ (2) ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (4) ΛΑΚΑΣΑΣ (1) ΛΑΟΣ (1) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (1) ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ (1) ΛΟΥΤΡΑΚΙ (1) ΜΑΓΝΗΣΙΑ (1) ΜΑΪΜΟΥ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (1) ΜΕΙΩΣΕΙΣ (1) ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ (2) ΜΕΝΙΔΙ (1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (5) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (1) ΜΕΤΡΑ (1) ΜΕΤΡΑ ΔΝΤ (1) ΜΗΝΥΣΗ (2) ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (1) ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ (6) ΜΙΧΑΛΟΣ (1) ΜΚΟ (1) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (1) ΜΠΑΝΤΑΡΑ (1) ΜΠΑΤΖΕΛΗΣ (1) ΜΠΕΗΣ (1) ΜΠΙΤΣΙΚΑ (1) ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ (1) ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (1) ΜΠΟΥΤΙΚ (1) Ν. 3377/2005 (1) Ν. 3731/2008 (1) ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (5) ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ (1) ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (1) ΝΕΤ (1) ΝΗΣΩΝ (1) ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ (2) ΝΙΖΑΜΗΣ (1) ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΝΙΩΝ (1) ΝΟΜΟΙ (3) ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (4) ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (1) ΞΟΥΘΟΥ (1) ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ (1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (4) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (3) ΟΜΟΝΟΙΑ (2) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (2) ΟΝΙΣΕΝΚΟ (2) ΟΠΚΕ (1) ΟΡΟΙ (1) ΟΧΗΜΑΤΑ (1) ΠΑ.ΜΕ (1) ΠΑΓΩΝΗ (1) ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (1) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (6) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (4) ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (4) ΠΑΡΑΝΟΜΟ (1) ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (7) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ (1) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ (23) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ (159) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP (51) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΣ (1) ΠΑΣΟΚ (5) ΠΑΤΗΣΙΑ (1) ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ (1) ΠΕΙΡΑΙΑΣ (4) ΠΛΑΚΑ (2) ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ (1) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (1) ΠΛΕΥΡΗΣ (9) ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ (1) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (1) ΠΟΡΕΙΑ (2) ΠΟΡΕΙΕΣ (2) ΠΟΡΝΕΙΑ (2) ΠΡΑΣΙΝΟ (1) ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ (5) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (1) ΠΡΟΣΤΙΜΟ (1) ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (2) ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ (1) ΠΥΡΓΟΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (1) ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ (1) ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ (1) ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (3) ΡΟΒΛΙΑΣ (3) ΡΟΔΟΣ (1) ΡΟΥΧΑ (1) ΡΥΠΑΝΣΗ (1) Σ.Δ.Ο.Ε. (1) ΣΑΜΟΥΧΟΥ (1) ΣΔΟΕ (9) ΣΕΝΕΓΑΛΗ (1) ΣΗΜΑΝΣΗ (1) ΣΙΟΥΦΑΣ (1) ΣΚΟΥΠΑ (1) ΣΟΛΩΜΟΥ (1) ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ (2) ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (1) ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ (1) ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ (1) ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (3) ΣΥΛΛΟΓΟΙ (1) ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ (2) ΣΥΝ (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (1) ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΟΝΙΟΥ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (1) ΣΥΡΙΖΑ (2) ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ (3) ΤΑ ΝΕΑ (2) ΤΖΑΜΙ (1) ΤΖΙΡΟΣ (2) ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ (1) ΤΗΛΕΑΣΤΥ (1) ΤΙΜΩΝ (1) ΤΜΗΜΑ ΜΜΕ (1) ΤΟ ΒΗΜΑ (6) ΤΟΠΙΚΕΣ (1) ΤΟΣΙΤΣΑ (2) ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (3) ΤΡΙΜΗΣ (2) ΤΡΟΪΚΑ (1) ΤΡΩΚΤΙΚΟ (3) ΤΣΙΓΑΡΑ (1) ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΛΟΥΦΗΣ (1) ΥΠ.Ε.Ε. (2) ΥΠΕΕ (4) ΥΠΕΡΟΓΚΟ (1) ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ (16) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (3) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (2) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (1) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (6) ΥΦΕΣΗ (1) ΦΑΡΜΑΚΑ (1) ΦΑΣΙΣΤΕΣ (1) ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (2) ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ (2) ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ (2) ΦΠΑ (4) ΦΡΑΓΚΟΣ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (1) ΧΑΝΙΑ (2) ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ (1) ΧΑΡΙΤΟΣ (1) ΧΑΡΟΣ (1) ΧΑΣΑΝ (1) ΧΑΤΖΑΡΑΣ (2) ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΗΣ (1) ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (3) ΨΑΡΙΑΝΟΣ (1) ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ (1) ΨΑΡΡΑΣ (2) ΨΥΡΡΗ (1) ΩΡΑΡΙΟ (1) ALPHA (1) ALTER (2) ALTERMEDIA (1) ALTERNATIVE RIGHT (1) ANT1 (2) ANTENNA (2) ATTICA (1) COUNTERFEIT VENDORS (1) DOUMAS (1) DRTV (1) eglimatikotita.blogspot.com (1) ENGLISH (1) FRONTEX (2) HELLENIC REVENGE (1) IN.GR (1) LIFO (4) MALL (1) MARFIN (1) MEGA (2) TROKTIKO (1) TVXS (1) VIDEO (3) ZOUGLA (1)

Λίστα παραληπτών

Εγγραφείτε στην λίστα παραληπτών της ομάδος μας για να ενημερώνεστε από πρώτο χέρι.
Email:  
Όνομα:  

Ο καιρός

Βάλτε μας link

Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο, τότε βάλτε έναν σχετικό σύνδεσμο στο δικό σας ιστολόγιο.
Αυτό είναι που θα βλέπετε.Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε αυτό το αυτόματο προγραμματάκι εγκατάστασης για να προστεθεί η σύνδεση στο blogger ιστολόγιό σας.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget