Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

Ερώτηση στη βουλή για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας


Οι βουλευτές της «Δημοκρατικής Αριστεράς»  Φώτης Κουβέλης, Θανάσης Λεβέντης, Νίκος Τσούκαλης καιΓρηγόρης Ψαριανός κατέθεσαν στην βουλή προς τα υπουργεία Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Πολιτισμού και Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη την ακόλουθη ερώτηση σχετικά με την κατάσταση στο ιστορικό κέντρο των Αθηνών:

Την κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας λίγο πολύ τη γνωρίζουμε όλοι. Η υποβάθμιση των όρων ποιότητας ζωής και κυκλοφορίας υπήρξε ραγδαία τα τελευταία χρόνια, ειδικά μετά τους Ολυμπιακούς του 2004. Πλήθος αλλοδαπών χωρίς έγγραφα παραμονής, ελλιπής έως ανύπαρκτη τήρηση όρων υγιεινής και καθαριότητας, ανεξέλεγκτη εμπορία και χρήση ναρκωτικών, παραεμπόριο, οργανωμένη εγκληματικότητα και πορνεία, συνθέτουν την καθημερινή πραγματικότητα της περιοχής. Οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν φύγει σχεδόν όλοι, τα κτίρια αφήνονται να καταρρεύσουν ή φιλοξενούν στοιβαγμένους αλλοδαπούς σε άθλιες συνθήκες υγιεινής, όλο και περισσότερες επιχειρήσεις βάζουν λουκέτο ενώ ταυτόχρονα μειώνεται και η τουριστική ζήτηση. Φαίνεται πως μόνο ο δήμαρχος Αθηναίων πιστεύει πως το ιστορικό κέντρο «είναι καθαρό, είναι φιλικό και το τετραγωνικό πωλείται πανάκριβα»…(!!).

Share/Bookmark

Ερώτηση στη βουλή για την γκετοποίηση της οδού Τοσίτσα


Οι βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης κατέθεσαν προς τον υπουργό «Προστασίας του Πολίτη» στις 15/7 την ακόλουθη ερώτηση:

Η κατάσταση η οποία επικρατεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας σε όλο το μήκος της οδού Τοσίτσα, μεταξύ του Πολυτεχνείου και του Μουσείου, είναι εκτός από απαράδεκτη και άκρως επικίνδυνη για την ασφάλεια των πολιτών. Συγκεκριμένα ο πεζοδρόμος της Τοσίτσα έχει καταλειφθεί από λαθρομετανάστες, τοξικομανείς, αστέγους, αναρχικούς και διάφορα άλλα περιθωριακά στοιχειά, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το άσυλο του Πολυτεχνείου, το «άβατο» των Εξαρχείων, αλλά και την αδυναμία της Πολιτείας να επιβάλει την τάξη, και προβαίνουν σε παράνομες πράξεις, ειδικά τις νυχτερινές ώρες είναι αδύνατον κάποιος πολίτης να διέλθει από το συγκεκριμένο δρόμο.

Share/Bookmark

ΠΑΕΚ: «Ψωνίζετε από τα τοπικά καταστήματα»


Η Παναιγιάλεια Ανεξάρτητη Επιμελητηριακή Κίνηση σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας, συνεχίζει την διαφημιστική καμπάνια στήριξης της τοπικής οικονομίας και με πρότασή της, τυπώνεται στο επόμενο περιοδικό του Επιμελητηρίου, αφίσα στήριξης των ελληνικών και τοπικών προϊόντων.

Παράλληλα η ΠΑΕΚ με το σλόγκαν “ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ” καλεί τους καταναλωτές, να στηρίξουν τα τοπικά εμπορικά καταστήματα εκμεταλλευόμενοι τις αληθινές εκπτώσεις τους με σκοπό την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και της ευρύτερης περιοχής της Αιγιάλειας.

Τέλος η ΠΑΕΚ αναλαμβάνει δράση σε τοπικά εμπορικά ζητήματα, όπως η διερεύνηση νέων χώρων στάθμευσης στο κέντρο της πόλης μας, καθώς και το ανεξέλεγκτο παρεμπόριο αλλοδαπών επιχειρήσεων και πλανόδιων πωλητών, το οποίο έχει φτάσει σε επίπεδα κορεσμού, κυρίως στα είδη ένδυσης και υπόδησης, βάζοντας θηλιά στα τοπικά καταστήματα, μεγαλύτερη και από την υφιστάμενη οικονομική κρίση.
Share/Bookmark
Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2010

Πρώτη στις «μαϊμούδες» η Ελλάδα


Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση, μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ, στα προϊόντα«μαϊμούδες», σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τσιγάρα, ρούχα και φάρμακα τα πιο συχνά είδη που διακινούνται παράνομα, ενώ πρωταρχική πηγή εισροής είναι η Κίνα.

Η έκθεση αφορά τις δράσεις στα τελωνεία της ΕΕ για την «καταπολέμηση των απομιμήσεων και παραποιήσεων», αλλά και την επιβολή των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και όπως προκύπτει τα προϊόντα «μαϊμούδες», που δέσμευσαν τα ελληνικά τελωνεία την προηγούμενη χρονιά, αυξήθηκαν από 3,6 εκατ. το 2008 σε 21,9 εκατ. το 2009.

Συνολικά για τους «27» δεσμεύτηκαν από τα τελωνεία των κρατών μελών 118 εκατ. προϊόντα το 2009.

Το σύνολο εμφανίζεται μειωμένο σε σχέση με το 2008, που ήταν178, 9 εκατ. προϊόντα.

Μετά την Ελλάδα, σε δεσμεύσεις προϊόντων ακολουθούν η Ολλανδία με 17,9 εκατ. αντικείμενα, η Ιταλία με 12,9 εκατ. αντικείμενα και η Βουλγαρία με 11,3 εκατ. αντικείμενα.

Share/Bookmark
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2010

Καταγγελλία Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρουπόλεως για παρεμπόριο


Η αγανάκτηση του εμπορικού κόσμου της Αλεξανδρουπόλεως για την ιδαίτερη έκταση που έχει πάρει το θλιβερό φαινόμενο του παρεμπορίου στην ακριτική πόλη οδήγησε τον πρόεδρο τον Εμπορικό Σύλλογο να προβεί σε καταγγελλία και να εγγαλέσει τον δήμαρχο και την ΕΛ.ΑΣ. να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα.
Τις τελευταίες μέρες η αγορά της Αλεξανδρούπολης έχει κατακλυστεί από πλανόδιους αλλοδαπούς μικροπωλητές επισημαίνουμε την και πολλών Βουλγάρων οι οποίοι πουλούν το αγνώστου προελεύσεως και ποιότητας και ίσως χωρίς τα νόμιμα παραστατικά να το συνοδεύουν εμπόρευμά
τους .

Στην επιστολή-καταγγελλία του, ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρουπόλεως αναφέρει:

«Δραστηριοποιούνται όλες τις ώρες της ημέρας και σε διάφορους χώρους από τις παραλίες, τους κεντρικούς δρόμους όπως και στην παραλιακή οδό της πόλης μας κατά τις βραδινές ώρες ακόμη και έμπροσθεν των καταστήματά μας δυσχεραίνοντας την δική μας λειτουργία μας και δημιουργούν και πρόβλημα αθέμιτου ανταγωνισμού στις δικές μας επιχειρήσεις.

Θα σας παρακαλούσαμε όπως ενεργοποιήσετε την τριμερή επιτροπή ελέγχου και αν διαπιστωθεί ότι οι προαναφερόμενοι μικροπωλητές δεν φέρουν όλα τα σχετικά έγγραφα νομιμοποίησης τους ως μικροπωλητές όπως και του εμπορεύματος τους να προβείτε σε όλες τις νόμιμες ενέργειες έναντί τους διασφαλίζοντας έτσι και εμάς τους εμπόρους όσο και τους ανυποψίαστους καταναλωτές.

Περιμένουμε άμεσα τις ενέργειές και παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε για το αποτέλεσμα των ενεργειών σας.
»
Share/Bookmark

Θύμα εγκατάλειψης και αδιαφορίας ο κήπος της Εθνικής Βιβλιοθήκης


Του Δημητρη Pηγοπουλου

Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι η Εθνική Βιβλιοθήκη αντιμετωπίζει σοβαρό στεγαστικό πρόβλημα. Οι χώροι της ιστορικής έδρας στην οδό Πανεπιστημίου θεωρούνται ανεπαρκείς για το έργο ενός σύγχρονου ιδρύματος και το ζήτημα πιθανότατα να ήταν ακόμα ανοικτό αν δεν είχε προκύψει η δωρεά του Ιδρύματος Νιάρχου για την κατασκευή των νέων της εγκαταστάσεων (όπως και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής) στο Πολιτιστικό και Εκπαιδευτικό Πάρκο που θα κατασκευαστεί στην έκταση του παλιού Ιπποδρόμου.

Φαίνεται, όμως, ότι η προβληματική κατάσταση δεν περιορίζεται στο εσωτερικό της Εθνικής Βιβλιοθήκης. Παραδόξως το περισσότερο εκτεθειμένο στην κοινή θέα τμήμα του συγκροτήματος είναι αυτό που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για την εικόνα ενός κορυφαίου πνευματικού ιδρύματος της χώρας. Μια σύντομη βόλτα στον μικρό κήπο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, που αναπτύσσεται πίσω από το κτίριο του Θεόφιλου Χάνσεν, εντυπωσιάζει ακόμα κι εμάς τους Αθηναίους που όσο και να ’ναι είμαστε μαθημένοι σε μικρές ή μεγάλες εστίες εγκατάλειψης και αδιαφορίας. Στην προκειμένη περίπτωση η έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι μιλάμε για έναν ισχυρό πυλώνα του κορυφαίου αρχιτεκτονικού συνόλου της νεοκλασικής Αθήνας (την Αθηναϊκή Τριλογία) στην καρδιά της πρωτεύουσας. Είχε κανείς την εντύπωση ότι τα πολλά και σημαντικά προβλήματα των λιγοστών δημοσίων κτιρίων με ιστορικό και αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον προέρχονται συνήθως από εξωτερικούς εισβολείς (γκράφιτι, παρεμπόριο κ. ά). Αυτή τη φορά το αντι-παράδειγμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης μάς δίνει την πληροφορία ότι ο εχθρός μπορεί να είναι ο ίδιος μας ο (κακός) εαυτός.

Share/Bookmark
Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

«Εφιάλτης των Αθηναίων το κέντρο της πόλης τους»


Πόρισμα-καταπέλτης του Συνηγόρου του Πολίτη


Καταπέλτης για τις συνθήκες διαβίωσης, την υγιεινή και την ασφάλεια των κατοίκων στο ιστορικό εμπορικό κέντρο της Αθήνας είναι το πόρισμα που συνέταξε ο Συνήγορος του Πολίτη μετά τις αλλεπάλληλες αυτοψίες που πραγματοποίησε στην περιοχή και τις συναντήσεις που είχε με τους αρμόδιους φορείς. Η μαζική διαμονή σε μισθωμένα διαμερίσματα της περιοχής υπό άθλιες συνθήκες και η συστηματική υποβάθμιση των γενικών όρων διαβίωσης και κυκλοφορίας, ακόμη και όσον αφορά και αυτή την ευχέρεια πρόσβασης σε ορισμένα σημεία της περιοχής, διαμορφώνουν μια εφιαλτική εικόνα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πόρισμα. Ο Συνήγορος του Πολίτη διαπιστώνει ότι η γκετοποίηση του κέντρου της Αθήνας έχει ως αποτέλεσμα να παραβιάζονται θεμελιώδη δικαιώματα και να τίθεται σε δοκιμασία η ποιότητα ζωής των εκεί διαβιούντων ή απασχολούμενων προσώπων, ελλήνων ή αλλοδαπών. Συγκεκριμένα στο πόρισμα διαπιστώνονται τα εξής:

«Πρώτον, η δημόσια υγεία τίθεται σε κίνδυνο αφενός με την ελλιπή τήρηση όρων υγιεινής και καθαριότητας, αφετέρου με την περιορισμένη συνδρομή που παρέχουν οι αρμόδιες υπηρεσίες υγείας και καθαριότητας τόσο του κεντρικού κράτους όσο και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Δεύτερον, η δημόσια τάξη και η ασφάλεια διακυβεύονται από τις περιστάσεις αυξημένης επικινδυνότητας που φέρονται να επικρατούν στην περιοχή και από την ανεπαρκή αστυνόμευση».

Share/Bookmark

Να πώς επικηρύσσουν τους στόχους τους...


Αφίσα, προκήρυξη, Indymediα και διακίνηση μέσω των στρατών μίσους που συγκροτούνται μέσα στα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Έτσι λειτουργεί το σύστημα των "φίλων" του κ. Χρυσοχοΐδη, οι οποίοι πήγαν τα φάνε και τον ίδιο.
Share/Bookmark

Πινακίδα του δήμου Φλωρεντίας για τις απομιμήσεις
Προειδοποιητική πινακίδα του Δήμου Φλωρεντίας, η οποία γράφει «Όχι απομιμήσεις, ευχαριστούμε!» και προειδοποιεί τους επισκέπτες του κέντρου της πόλεως ότι η αγορά προϊόντων απομίμησης είναι παράνομη και τιμωρείται με πρόστιμο από € 500,00 έως και € 10.000,00.

Στην Ελλάδα και δη στην Αθήνα, όχι μόνον δεν γίνονται τέτοιες κινήσεις αλλά η κυβέρνηση σχεδιάζει να επιβραβεύσει τους παρανόμους μικροπωλητές με ειδικούς χώρους διάθεσης των λαθραίων προϊόντων τους, καταργώντας την καταστροφή των «μαϊμούδων» και επαναδιοχετεύοντάς τις στο εμπόριο, με σκοπό τα «fake», όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά τις «μαϊμούδες», να γίνουν μόδα.

Τι να κάνουμε όμως; Τους φωστήρες αυτούς, όπως και τους προηγούμενους, εμείς τους διαλέγουμε. Οι ερχόμενες τοπικές εκλογές, ελπίζουμε να είναι η ευκαιρία για να εκφράσει ο ελληνικός λαός την αγανάκτησή του. Αν δεν το κάνει, τότε είναι άξιος της μοίρας του...
Share/Bookmark

ΕΣΠ: Κίνδυνος από τους «καμικάζι» του παραεμπορίουΚίνδυνος-Θάνατος είναι κατά τον Εμπορικό Σύλλογο Πειραιώς τα «αυτό»-κινούμενα καταστήματα πλανόδιων του παραεμπορίου στην πόλη του Πειραιά.

Ο ΕΣΠ με επιστολή του ζήτησε την παρέμβαση της ηγεσίας του υπουργείου προστασίας του Πολίτη σημειώνοντας πως κατά κύριο λόγο οι πλανόδιοι μικροπωλητές που προέρχονται από Ασία, Αφρική και άλλες χώρες που στερούνται εγγράφων πολύ δε περισσότερο αδειών οδήγησης, οδηγούν επικίνδυνα στην πόλη δημιουργώντας εν παραλλήλων προβλήματα στο υγιές εμπόριο καθώς τα οχήματα αυτά συνήθως μεταφέρουν την παράνομη προς πώληση πραμάτεια.
Share/Bookmark
Τρίτη, 20 Ιουλίου 2010

Συλλυπητήρια


Το «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» ως μέλος της ελληνικής μπλογκόσφαιρας αλλά και αναγνωρίζοντας τις υπηρεσίες του Σωκράτη Γκιόλια στην πραγματική ενημέρωση και την δημοσιογραφία μέσα από το «ΤΡΩΚΤΙΚΟ» εκφράζει την βαθύτατη λύπη του για την απώλεια του νέου αυτού δημοσιογράφου και δηλώνει τα ειλικρινή συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Share/Bookmark
Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Εικόνα από την «Δανία του Νότου» που φτιάχνει ο πρωθυπουργός


Παρά τις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού και τις πομπώδεις εξαγγελίες του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, το παρεμπόριο όχι απλά δεν περιορίζεται αλλά πλέον έχει εξαπλωθεί σε κάθε γωνία της χώρας. Η ομάδα «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» συλλέγει συστηματικά τους τελευταίους μήνες καταγγελίες εμπορικών συλλόγων και πολιτών σχετικά με την έντονη παρουσία παρανόμων μικροπωλητών σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας. Η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε στο ιστολόγιο «Οι Επίκαιροι» και απεικονίζει έναν παράνομο μικροπωλητή να εμπορεύεται ανενόχλητος την πραμάτεια του πάνω στο κατάστρωμα ενός πλοίου, μαρτυρά του λόγου το αληθές αλλά και το κατάντημα στο οποίο έχει περιέλθει η πατρίδα μας.

ΟΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟΙ - 18/7/10


Share/Bookmark

Βρείτε μας στο Facebook

Sync

Αρχείο ιστολογίου

Ετικέτες

3ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (1) 5 ΜΑΪΟΥ 2010 (5) ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (1) ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (2) ΑΓΓΛΙΚΑ (1) ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (1) ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ (1) ΑΓΙΟΥ ΜΑΡΚΟΥ (3) ΑΓΟΡΑ (2) ΑΓΟΡΑ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (1) ΑΓΡΑ ΠΕΛΑΤΩΝ (1) ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ (1) ΑΘΗΝΑ (37) ΑΘΗΝΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ (1) ΑΘΗΝΑΙΟΙ (1) ΑΘΗΝΩΝ (2) ΑΙΓΙΟ (1) ΑΙΟΛΟΥ (2) ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ (1) ΑΚΡΟΠΟΛΗ (1) ΑΚΤΙΒΙΣΜΟΣ (4) ΑΚΤΟΠΛΟΪΑ (1) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (2) ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ (1) ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ (1) ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ (1) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (3) ΑΝΔΡΕΟΥ (1) ΑΝΤ1 (2) ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (1) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ (2) ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (2) ΑΝΤΩΝΙΟΥ (2) ΑΠΑΞΙΩΣΗ (1) ΑΠΕΡΓΙΑ (5) ΑΠΘ (1) ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ (1) ΑΠΟΘΗΚΕΣ (1) ΑΠΟΘΗΚΗ (2) ΑΠΟΜΙΜΗΣΕΙΣ (5) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ (1) ΑΡΜΕΝΑΚΗΣ (1) ΑΡΤΑ (1) ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ (1) ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (4) ΑΣΥΛΟ (1) ΑΥΓΗ (1) ΑΥΤΙΑΣ (1) ΑΦΙΣΑ (1) ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ (9) ΑΧΑΡΝΑΙ (1) ΑΧΑΡΝΩΝ (1) ΒΑΛΚΑΝΙΑ (1) ΒΑΡΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ (1) ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΒΕΑ (1) ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ (2) ΒΗΧΟΥ (1) ΒΙΝΤΕΟ (20) ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΒΟΛΟΣ (2) ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ (1) ΒΟΥΓΙΑΣ (9) ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (1) ΒΟΥΛΗ (8) ΓΑΔΑ (1) ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ (1) ΓΕΡΑΝΙΟΥ (1) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ (5) ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ (1) ΓΙΩΡΓΟΣ (1) ΓΚΕΪ (1) ΓΚΙΟΛΙΑΣ (1) ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ (1) ΓΣΒΕΕ (1) ΓΣΕΒΕΕ (2) ΓΣΕΕ (1) ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ (1) ΔΕΘ (1) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (6) ΔΗΜΑΡΧΟΣ (3) ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ (16) ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ (1) ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2) ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ (1) ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (1) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ (2) ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010 (3) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (14) ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (1) ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ (4) ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (1) ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ (1) ΔΙΑΣ (1) ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΣΠΟΤ (1) ΔΙΑΦΘΟΡΑ (1) ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (1) ΔΙΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ (7) ΔΟΥΜΑΣ (25) ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (9) ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (1) ΕΒΕΑ (2) ΕΒΕΠ (1) ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ (2) ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΑ ΝΕΟΚΛΑΣΣΙΚΑ (1) ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (16) ΕΘΝΙΚ ΠΑΖΑΡΙ (1) ΕΘΝΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ (2) ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΣΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (2) ΕΘΝΟΣ (3) ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ (1) ΕΚΛΟΓΕΣ (2) ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ (2) ΕΛ.ΑΣ. (16) ΕΛΕΓΧΟΙ (2) ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ (1) ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (8) ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ (8) ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ (3) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ (5) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (19) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΛΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΩΝ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (2) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (4) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (1) ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΑΝΙΩΝ (2) ΕΜΠΟΡΙΟ (8) ΕΜΠΟΡΟΙ (8) ΕΜΠΟΡΩΝ (1) ΕΝ ΠΕΙΡΑΙΕΙ (1) ΕΝΟΙΚΙΑ (1) ΕΝΟΙΚΙΟ (1) ΕΞΕΓΕΡΣΗ (1) ΕΞΠΡΕΣ (3) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ (1) ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ (14) ΕΠΙΘΕΣΗ (3) ΕΠΙΚΑΙΡΗ (1) ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ (2) ΕΠΙΚΗΡΥΞΗ (1) ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (1) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ (1) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (2) ΕΡΜΟΥ (17) ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (1) ΕΡΩΤΗΣΗ (4) ΕΣΕΕ (7) ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ (1) ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (1) ΕΥΡΩΠΗ (1) ΕΦΟΡΙΑ (1) ΖΑΚΥΝΘΟΣ (2) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΖΗΣΙΜΑΤΟΣ (3) ΖΟΡΠΙΔΗΣ (2) ΖΩΓΡΑΦΟΣ (5) ΖΩΡΑΦΟΣ (1) Η ΑΥΓΗ (1) Η ΚΡΑΝΗ (1) Η ΤΟΛΜΗ (1) ΗΜΕΡΗΣΙΑ (2) ΗΜΕΡΙΔΑ (1) ΗΠΕΙΡΟΣ (1) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (8) ΘΗΒΑ (1) ΘΗΣΕΙΟ (1) ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (1) ΙΝ.ΚΑ. (2) ΙΝ.ΚΑ. ΗΛΕΙΑΣ (2) ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ (1) ΙΟΝΙΩΝ (1) ΙΟΣ (3) ΙΤΑΛΙΑ (2) ΚΑΒΑΛΑ (1) ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (10) ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ (12) ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ (1) ΚΑΜΙΝΗΣ (2) ΚΑΜΝΤΕΝ (1) ΚΑΜΠΑΝΙΑ (1) ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ (1) ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ (1) ΚΑΠΝΙΚΑΡΕΑ (2) ΚΑΠΡΑΛΟΣ (1) ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ (2) ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ (9) ΚΑΡΕΛΛΑΣ (10) ΚΑΡΥΔΗΣ (1) ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ (1) ΚΑΣΣΑΝΔΡΙΝΟΣ (1) ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (1) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (2) ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ (5) ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ (2) ΚΑΤΟΙΚΟΙ (2) ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΑ (2) ΚΕΝΤΡΟ (3) ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ (9) ΚΕΡΚΥΡΑ (2) ΚΙΝΑ (1) ΚΙΝΕΖΟΙ (1) ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ (1) ΚΙΠΟΚΑ (1) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ (3) ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ (1) ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΚΟΜΗΝΗΝΟΣ (1) ΚΟΜΝΗΝΟΣ (2) ΚΟΡΙΝΘΟΣ (2) ΚΟΡΚΙΔΗΣ (2) ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ (1) ΚΟΥΒΕΛΗΣ (2) ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ (1) ΚΟΥΡΑΛΗΣ (1) ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ (2) ΚΡΑΣΑΣ (2) ΚΡΗΤΗ (1) ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (1) ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ (2) ΛΑ.Ο.Σ. (12) ΛΑΓΑΝΑΣ (2) ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ (1) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (4) ΛΑΚΑΣΑΣ (1) ΛΑΟΣ (1) ΛΕΒΕΝΤΗΣ (1) ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ (1) ΛΟΥΤΡΑΚΙ (1) ΜΑΓΝΗΣΙΑ (1) ΜΑΪΜΟΥ (1) ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (1) ΜΑΝΟΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ (1) ΜΕΙΩΣΕΙΣ (1) ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ (2) ΜΕΝΙΔΙ (1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (5) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ (1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ (1) ΜΕΤΡΑ (1) ΜΕΤΡΑ ΔΝΤ (1) ΜΗΝΥΣΗ (2) ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ (1) ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ (6) ΜΙΧΑΛΟΣ (1) ΜΚΟ (1) ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ (1) ΜΠΑΝΤΑΡΑ (1) ΜΠΑΤΖΕΛΗΣ (1) ΜΠΕΗΣ (1) ΜΠΙΤΣΙΚΑ (1) ΜΠΟΥΚΑΛΑΣ (1) ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ (1) ΜΠΟΥΤΙΚ (1) Ν. 3377/2005 (1) Ν. 3731/2008 (1) ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ (5) ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ (1) ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (1) ΝΕΤ (1) ΝΗΣΩΝ (1) ΝΙΓΗΡΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ (2) ΝΙΖΑΜΗΣ (1) ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΧΑΝΙΩΝ (1) ΝΟΜΟΙ (3) ΝΟΜΟΛΟΓΙΑ (4) ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (1) ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ (1) ΞΟΥΘΟΥ (1) ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ (1) ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ (4) ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ (3) ΟΜΟΝΟΙΑ (2) ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ (2) ΟΝΙΣΕΝΚΟ (2) ΟΠΚΕ (1) ΟΡΟΙ (1) ΟΧΗΜΑΤΑ (1) ΠΑ.ΜΕ (1) ΠΑΓΩΝΗ (1) ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ (1) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ (1) ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ (6) ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ (4) ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (4) ΠΑΡΑΝΟΜΟ (1) ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (7) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ (1) ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ (23) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ (159) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP (51) ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟΣ (1) ΠΑΣΟΚ (5) ΠΑΤΗΣΙΑ (1) ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΕΙΣ (1) ΠΕΙΡΑΙΑΣ (4) ΠΛΑΚΑ (2) ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ (1) ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ (1) ΠΛΕΥΡΗΣ (9) ΠΟΛΑΤΙΔΗΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (1) ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΗ (1) ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ (1) ΠΟΡΕΙΑ (2) ΠΟΡΕΙΕΣ (2) ΠΟΡΝΕΙΑ (2) ΠΡΑΣΙΝΟ (1) ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΪΜΟΥ (5) ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ (1) ΠΡΟΣΤΙΜΟ (1) ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ (2) ΠΤΩΣΗ ΤΖΙΡΟΥ (1) ΠΥΡΓΟΣ (1) ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ (1) ΡΕΓΚΟΥΖΑΣ (1) ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ (1) ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ (1) ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ (3) ΡΟΒΛΙΑΣ (3) ΡΟΔΟΣ (1) ΡΟΥΧΑ (1) ΡΥΠΑΝΣΗ (1) Σ.Δ.Ο.Ε. (1) ΣΑΜΟΥΧΟΥ (1) ΣΔΟΕ (9) ΣΕΝΕΓΑΛΗ (1) ΣΗΜΑΝΣΗ (1) ΣΙΟΥΦΑΣ (1) ΣΚΟΥΠΑ (1) ΣΟΛΩΜΟΥ (1) ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ (2) ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ (1) ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ (1) ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ (1) ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ (3) ΣΥΛΛΟΓΟΙ (1) ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ (2) ΣΥΝ (1) ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ (1) ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΙΟΝΙΟΥ (1) ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (1) ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (1) ΣΥΡΙΖΑ (2) ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ (3) ΤΑ ΝΕΑ (2) ΤΖΑΜΙ (1) ΤΖΙΡΟΣ (2) ΤΖΟΥΛΙΑΝΙ (1) ΤΗΛΕΑΣΤΥ (1) ΤΙΜΩΝ (1) ΤΜΗΜΑ ΜΜΕ (1) ΤΟ ΒΗΜΑ (6) ΤΟΠΙΚΕΣ (1) ΤΟΣΙΤΣΑ (2) ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ (3) ΤΡΙΜΗΣ (2) ΤΡΟΪΚΑ (1) ΤΡΩΚΤΙΚΟ (3) ΤΣΙΓΑΡΑ (1) ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ (2) ΤΣΟΥΛΟΥΦΗΣ (1) ΥΠ.Ε.Ε. (2) ΥΠΕΕ (4) ΥΠΕΡΟΓΚΟ (1) ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ (16) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (3) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (2) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ (1) ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ (6) ΥΦΕΣΗ (1) ΦΑΡΜΑΚΑ (1) ΦΑΣΙΣΤΕΣ (1) ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (2) ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ (2) ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ (2) ΦΠΑ (4) ΦΡΑΓΚΟΣ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (1) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ (1) ΧΑΝΙΑ (2) ΧΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ (1) ΧΑΡΙΤΟΣ (1) ΧΑΡΟΣ (1) ΧΑΣΑΝ (1) ΧΑΤΖΑΡΑΣ (2) ΧΡΥΣΟΣΠΗΛΙΩΤΙΣΣΗΣ (1) ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ (3) ΨΑΡΙΑΝΟΣ (1) ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ (1) ΨΑΡΡΑΣ (2) ΨΥΡΡΗ (1) ΩΡΑΡΙΟ (1) ALPHA (1) ALTER (2) ALTERMEDIA (1) ALTERNATIVE RIGHT (1) ANT1 (2) ANTENNA (2) ATTICA (1) COUNTERFEIT VENDORS (1) DOUMAS (1) DRTV (1) eglimatikotita.blogspot.com (1) ENGLISH (1) FRONTEX (2) HELLENIC REVENGE (1) IN.GR (1) LIFO (4) MALL (1) MARFIN (1) MEGA (2) TROKTIKO (1) TVXS (1) VIDEO (3) ZOUGLA (1)

Λίστα παραληπτών

Εγγραφείτε στην λίστα παραληπτών της ομάδος μας για να ενημερώνεστε από πρώτο χέρι.
Email:  
Όνομα:  

Ο καιρός

Βάλτε μας link

Αν σας αρέσει αυτό το ιστολόγιο, τότε βάλτε έναν σχετικό σύνδεσμο στο δικό σας ιστολόγιο.
Αυτό είναι που θα βλέπετε.Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε αυτό το αυτόματο προγραμματάκι εγκατάστασης για να προστεθεί η σύνδεση στο blogger ιστολόγιό σας.

Αναγνώστες

Παρουσιάστηκε σφάλμα σε αυτό το gadget