Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΕΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Σε κατάσχεση και άμεση καταστροφή 2.120 προϊόντων παραεμπορίου στον ευρύτερο χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Νέου Ηρακλείου και στην επιβολή προστίμων ύψους 6.000 ευρώ προχώρησε σήμερα το Συντονιστικό Κέντρο για την Αντιμετώπιση του Παραεμπορίου που συστήθηκε στις αρχές της εβδομάδας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με ευθύνη του Κέντρου, το οποίο συντόνισε την Υπηρεσία Εποπτείας της Αγοράς, την Ελληνική Αστυνομία και τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Νέου Ηρακλείου. Ελέγχθησαν 18 μικροπωλητές. Σε έξι από αυτούς επιβλήθηκαν πρόστιμα αξίας 6.000 ευρώ ενώ αρκετοί άλλοι ετράπησαν σε φυγή εγκαταλείποντας στο χώρο τα εμπορεύματά τους.
Μετά την πραγματοποίηση της επιχείρησης ο επικεφαλής του Συντονιστικού κ. Δημήτριος Μπουλούκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν προς πάσα κατεύθυνση. Σε εύλογο χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις, εστιάζοντας σε σημεία όπου εμφανίζουν ενδιαφέρον. Αξιοποιούμε κάθε είδους πληροφορία που κατατίθεται από τους πολίτες στον τηλεφωνικό αριθμό 1520».

(Φωτογραφικό υλικό θα υπάρχει στην ιστοσελίδα mindev.gov.gr)

Γραφείο Τύπου




--
  
         

                                                     






--
Παναγιώτης Χ. Δούμας
Panayotis H. Doumas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου