Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕ ΦΥΤΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ! (video)

ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤA ΜΑΓΑΖΙA ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΥΔΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΛΑΙΛΑΠΑ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.


ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΜΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ - ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΤΑΡΤΟΥ ΡΑΪΧ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΝΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΩΣ...ΠΑΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΟΛΟ ΧΑΡΑ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΡΟΠΕΤΑΣΜΑ ΚΑΠΝΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΚΙΝΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΤΣΕΠΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟ ΛΟΓΟΥ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΘΕΜΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ, Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ! ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ!
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΤΑΝ 100 Η 1000. ΜΗΠΩΣ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΣΗ; ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ, ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ. ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΚΟΜΑ. ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Δείτε τώρα πως άμεσα μετά τη διαμαρτυρία του Σαββάτου, έπιασαν σε μια αποθήκη ένα ισχνό μέρος από παράνομα εμπορεύματα που διακινούν στην χώρα μας οι λαθρομετανάστες. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. Αλλά ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΦΥΠΝΙΖΟΥΝ...ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΟΙΝΩΣ ΦΥΤΙΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ!HELLENIC REVENGE 15/4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου