Ο σκοπός μας

Η ομάδα αυτή έχει ως σκοπό να συμβάλει στην καταδίκη του δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, του αντιδημάρχου, υπευθύνου για την Δημοτική Αστυνομία, κ. Ανδρέα Παπαδάκη, της φυσικής ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και παντός άλλου υπευθύνου για το κατάντημα που παρουσιάζει η Αθήνα λόγω του παρεμπορίου και συνάμα την πρόκληση που αυτό αποτελεί για κάθε φορολογούμενο πολίτη.

 Έχουμε καταθέσει μήνυση στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και ήδη αυτός έχει διατάξει τον εισαγγελέα πλημμελιοδικών να προχωρήσει σε προκαταρκτική εξέταση με σκοπό την ποινική δίωξη των παραπάνω.

Παράλληλα, ξεκινούν αντίστοιχες δράσεις και σε άλλες περιοχές της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδος, στις οποίες θα συμβάλλουμε με την εμπειρία που αποκτούμε αλλά και με το υλικό που παράγουμε.

Από όλους εσάς θα θέλαμε είτε την συμβολή σας ως μάρτυρες στο δικαστήριο είτε οπτικοακουστικό υλικό και έγκυρες πληροφορίες που θα τεκμηριώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τους ισχυρισμούς μας είτε την συμμετοχή σας στις δράσεις που θα οργανώσουμε.

Επιπλέον, θέλουμε να κινητοποιήσουμε όλους τους Έλληνες για να αντισταθούν στην απροκάλυπτη αδικία που βιώνουμε καθημερινά μπροστά στα σπίτια και τις επιχειρήσεις μας.