Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2010

Συνεργασία «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» και ΙΝ.ΚΑ.

Το Ινστιτούτο Καταναλωτών (ΙΝ.ΚΑ.) Ηλείας έχει από καιρό επισημάνει το τεράστιο πρόβλημα του Παρεμπορίου το οποίο διογκώνεται καθημερινώς με την ανοχή της πολιτείας αλλά και όλων ημών. Ταγμένοι στην ενημέρωση, την προστασία και την ενεργοποίηση του καταναλωτή θέτουμε ξανά τους αρμοδίους προ των ευθυνών τους για την πάταξη της λαίλαπας που λέγεται Παρεμπόριο και διοχετεύει στην αγορά πολλά προιόντα, άκρως επικίνδυνα για την υγεία του καταναλωτή βάζοντας ταυτόχρονα εκατοντάδες λουκέτα στα μαγαζιά των νομοταγών εμπόρων και καταστηματαρχών ενώ στερεί πάνω από 4 δισεκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του κράτους από φόρους!

Στο πλαίσιο αυτό, το ΙΝΚΑ Ηλείας ανακοινώνει με ιδιαιτέρα χαρά και επισήμως τη συνεργασία του με την κίνηση των εμπόρων «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» που αγωνίζεται για την πάταξη του Παρεμπορίου, αφού οι προβληματισμοί και τα αιτημά τους μας βρίσκουν απολύτως σύμφωνους.

Η κίνηση «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» αποτελεί μια δυναμική πρωτοβουλία κατά του Παρεμπορίου και δραστηριοποιείται κυρίως στην Αθήνα φιλοδοξώντας να επεκταθεί σε όλη την Ελλάδα. Σ’ αυτή την κατεύθυνση το ΙΝΚΑ Ηλείας αποφάσισε να προβάλει, να ενισχύσει και να επεκτείνει στο μέτρο που μπορεί την προσπάθεια του «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP» με σκοπό την προστασία του Καταναλωτή, του Εμπόρου αλλά και εν γένει της Εθνικής μας Οικονομίας.

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Γ. ΚΑΡΑΣΟΥΛΑΣ
Γραμματέας ΙΝΚΑ Ηλείας

Φωτό: Ο επικεφαλής του «ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ STOP!» Παναγιώτης Δούμας με τον Γραμματέα του ΙΝΚΑ Ηλείας Διαμαντή Καρασούλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου